Värilliset on nautiskelijoille, jos tarttee vetää koomat, hankitaan kosanteria.Rautahauli kirjoitti:Vittumaisia oksennettavia nuo värilliset litkut.

Värilliset on nautiskelijoille, jos tarttee vetää koomat, hankitaan kosanteria.Rautahauli kirjoitti:Vittumaisia oksennettavia nuo värilliset litkut.
Höpö höpö...ma^ko kirjoitti:Kentucky Gentleman on huokea, suora bourboni... oikeasti se on parempaa kuin Tennesee uisku...
Toki voi, se vaan harvoin johtaa juuri mihinkään. Itselläni nyt vaan sattuu noista Ameriikkalaisista uiskin korvikkeista Jim Beam, Kentucky Gentleman ja muutamat muutkin suorat bourbonit(ei kaikki) maistumaan paremmin kuin Tennesee uiski. Kännäysviinojahan noi kkaikki ameriikan maissi-kurat kuitenkin on, ei niit silleen maistellen juur viitti, siihen sinkku maltit.JPI666 kirjoitti:Tai no, makuasioista ei voi kiistellä.
Kumma kun bourboneista puhuttaessa aina nostetaan esiin single maltien paremmuus. Toki sinkulat ovat parempia, mutta eihän kukaan vertaa single maltteja blendeihinkään, vaikka blendejä noi perus bourbonitkin ovat. Premium bourbonit (esim. useat small batch ja single barrel bourbonit) kestävät vertailun ihan hyvin. Niiden luonne saattaa olla hyvinkin erityyppinen kuin skoteissa, mutta niin pitääkin, sillä onhan kyseessä eri tuote. Noihin premium bourboneihin kannattaa tutustua, Jack Daniels Single Barrel on esimerkiksi aivan eri tavaraa kuin perus Jaakko.ma^ko kirjoitti:Kännäysviinojahan noi kkaikki ameriikan maissi-kurat kuitenkin on, ei niit silleen maistellen juur viitti, siihen sinkku maltit.JPI666 kirjoitti:Tai no, makuasioista ei voi kiistellä.
Jack Daniels ei ole bourbon, se on Tennesee uiski. Maissiviina on kuitenkin aina maissiviina. Blended whiskejä en luo lainkaan, kuin korkeintaan irkkublendiä Irish Coffeyssä. Maissiviinaa saatan juoda. Pidän enemmän Kentucky Bourbonista kuin Tennesee uiskistä, kumpaakin on himassa, samaten on useampaa sekä Islay että Spey sinkkua ja (emännän) irkkukaffeihin jotain Irkkuakin. Mun makuun maissiviinan premium versiot on usein huonompi esitys kuin nuori perus bourbon. Mutta faktahan on, että ilman bourboneja ei olisi juurikaan skotti whiskyjäkään, bourbonit ku tynnyryidään uusissa tynnyreissä ja skotit käytetyissä ja pelkillä sherry tynnyreillä jäisi skottien tuotanto huomattavasti vähäisemmäksi.shellraiser kirjoitti:Kumma kun bourboneista puhuttaessa aina nostetaan esiin single maltien paremmuus. Toki sinkulat ovat parempia, mutta eihän kukaan vertaa single maltteja blendeihinkään, vaikka blendejä noi perus bourbonitkin ovat. Premium bourbonit (esim. useat small batch ja single barrel bourbonit) kestävät vertailun ihan hyvin. Niiden luonne saattaa olla hyvinkin erityyppinen kuin skoteissa, mutta niin pitääkin, sillä onhan kyseessä eri tuote. Noihin premium bourboneihin kannattaa tutustua, Jack Daniels Single Barrel on esimerkiksi aivan eri tavaraa kuin perus Jaakko.
Jep! Ei ole mitään tarvetta vertailla erilaisia juomia. Yksi tykkää Äidistä, toinen Tyttärestä, kolmas Mummostahdlate kirjoitti:Eiks ne kaikki whiskyt(singlet ja blendit), ja whiskeyt(bourbonit ja irkut) pitäs pitää omana juttuna, ja arvostella myös niin, koska ovat kaikki eri juttuja.
Itte tykkäsin nuorempana scottilaisista blendeistä, mutta maistettuani Bourbonia, en ole muuta juonut.
Jim Beam, Jim Beam Rye ja 12years old Wild Turkey, jumalten juomaa![]()
Harmi että meitin alkossa on niin suppee tuo jenkkiwiskivalikoima, olis mukava maistella pienempien tislaamojen tuotteita.